Maak kennis met onze coaches

Onze ondernemerscoaches zijn zeer ervaren, gecertificeerd en werken volgens het Ondernemers voor Ondernemers-handboek. Ze brengen hun eigen ervaring en netwerk in tijdens uw begeleidingstraject.


Marco den Hartog
Marco-den-Hartog

Ondernemerschap is de rode draad in de loopbaan van Marco tot nu toe. Hij heeft als ondernemer met veel plezier een aantal bedrijven in HRD-dienstverlening en Zorg opgericht. En met succes laten groeien tot Top 5 bedrijven in hun markt. Hij zet graag zijn mensenkennis en doelgerichtheid in en maakt snel verbinding met mensen van zowel de werkvloer als de directiekamer, en alles daar tussenin.
 
Rotterdam / West en Midden Nederland

Lees meer over Marco den Hartog


Andrew David
Andrew David

Andrew David is sinds 2002 zelfstandig ondernemer. Hij is actief als ondernemerscoach, (enter)trainer, initiator, workshopleider, docent, adviseur en auteur. Hij krijgt regelmatig de feedback dat hij een rustig persoon is die goed luistert naar de persoonlijke vraag, en de mensen vervolgens effectief aan een antwoord op hun vraag helpt.

Arnhem / Oost en Midden Nederland

Lees meer over Andrew David


Freek Kraus
Freek-Kraus

Freek is een ‘mensen mens', een netwerker en is praktijkgericht. Geen theoretische verhalen maar "denken door doen" is één van zijn motto's. Hij heeft de bijzonderheid te beschikken over zowel marketingexpertise als kennis en ervaring op het gebied van het coachen van mensen.

Breda / West en Zuidwest Nederland

Lees meer over Freek Kraus


Theo Kusters
theo kusters

Al jaren helpt Theo startende en gevestigde professionals met het verbeteren van de commerciële aspecten van hun bedrijfsvoering. Theo leert ze hoe ze niet alleen met eenvoudige middelen een prima omzet kunnen halen, maar ook hoe ze daar met een andere “mindset” veel plezier aan kunnen beleven.

Venlo / Zuidoost Nederland

Lees meer over Theo Kusters


Carlien van Bergen
Carlien van Bergen

Heeft haar eigen succesvolle communicatiebureau voor strategie & creatie. Met haar ondernemersachtergrond is Carlien thuis in de dynamiek van de start en groei van een onderneming, het bouwen aan een organisatie en team en succesvol zijn in de markt.

Nijmegen / Zuidoost Nederland

Lees meer over Carlien van Bergen


Marjolein L’Ortye
Marjolein-L’Ortye

Marjolein L’Ortye coacht en traint al ruim 25 jaar ondernemers. In die tijd heeft zij al honderden ondernemers geholpen hun doelen te realiseren. “Ondernemendheid betekent voor mij de dingen die je graag doet of goed kunt op je eigen manier vormgeven”.

Amsterdam / West en Noordwest Nederland

Lees meer over Marjolein L’Ortye


Esther Kroon
Esther-Kroon

Esther Kroon is sinds 2004 ondernemer met haar bedrijf VuurKracht. Het is een adviesbureau voor ondernemers, zowel voor startende als gevestigde ondernemers. Daarnaast voeren ze veel toetsingen uit om de kredietwaardigheid van bedrijven te bepalen.

Haren / Noord Nederland

Lees meer over Esther Kroon


Contact

   010 - 413 69 43Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Contact

   010 - 413 69 43Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Onze vestigingen

Wij zijn in heel Nederland actief.
Overzicht van onze vestigingen

1