Andrew David

Andrew DavidAndrew David is sinds 2002 zelfstandig ondernemer met zijn Arnhemse bedrijf H4 organisatie training advies. Hij is actief als ondernemerscoach, (enter)trainer, initiator, workshopleider, docent, adviseur en auteur. Bij uitgeverij Pearson zijn de boeken  “Skills Adviseren” en “Het ondernemingsplan” van hem gepubliceerd.
Ook is Andrew actief als bestuurder van de stichting Business Brandal en daarvoor onder andere voor de stichting HBO-Certificaat Ondernemerschap, FNV Zelfstandigen, Kamer van Koophandel Arnhem en Jong MKB KAN.

Andrew heeft 17 jaar bij NUON (Duurzame Energie) PR en marketing gedaan. Door zijn interesse in het ondernemerschap en communicatieve vaardigheden heeft hij zich als autodidact gespecialiseerd in het verbeteren van communicatieve (ondernemers)vaardigheden bij (startende) ondernemers. Binnen en buiten het HBO-onderwijs wordt hij regelmatig gevraagd om bijvoorbeeld marketingtheorie inzichtelijk en praktijkgericht te maken voor (student)ondernemers.
Uit de feedback van mensen, die Andrew heeft begeleid of aanwezig waren in zijn workshops, krijgt hij met regelmaat terug dat hij een rustig persoon is die goed luistert naar de persoonlijke vraag, en de mensen vervolgens effectief aan een antwoord op hun vraag helpt.
Andrew’s motto: "Iedereen heeft talenten. Ik vind het fijn om deze talententen te mogen aanspreken en mede te helpen ontwikkelen."

Inmiddels voert Andrew meer dan 10 jaar coachingstrajecten uit voor Ondernemers voor Ondernemers-eigenaar Marco den Hartog.