Carlien van Bergen

Carlien van BergenEen eigen onderneming, dat was (en is) de droom van Carlien. Toch werkte ze na haar afstuderen vijf jaar als bedrijfsadviseur in loondienst alvorens ze met haar partner vanuit het niets een communicatiebureau voor strategie & creatie startte. In vijftien jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een succesvol en uniek bedrijf dat nog steeds volop in ontwikkeling is.
Met haar ondernemersachtergrond is Carlien thuis in de dynamiek van de start en groei van een onderneming, het bouwen aan een organisatie en team en succesvol zijn in de markt. En met  haar kennis en ervaring is ze in staat om (startende) ondernemers vanuit de praktijk te begeleiden en te coachen naar de door hun gestelde doelen en succes.

Carlien handelt vanuit enthousiasme en betrokkenheid. Ze beschikt over een sterke intuïtie en een flinke portie doorzettingsvermogen. Hands on en no nonsense zaken aanpakken en tot resultaat komen loopt als rode draad door haar werkwijze. Haar talent is het vermogen om tot inzicht en helderheid te komen. Kansen en bedreigingen maar ook de sterkten en zwakten van de ondernemer en onderneming doorziet ze snel. Het is praktische en resultaatgerichte kennis en ervaring die een (startend) ondernemer kan gebruiken om de juiste dingen te doen!    

Ondernemers voor ondernemers (OVO) past bij Carlien. Het is haar overtuiging dat een ondernemerscoach volop praktijkervaring nodig heeft om een (startend) ondernemer succesvol te coachen. De methode van OVO werkt!  Het geheim van het succes? Gewone dingen ongewoon goed doen! Elk bedrijf, elke ondernemer is anders en uniek en kan op zijn of haar manier succesvol zijn. Iets uit niets creëren en daar een bijdrage aan mogen leveren. Dat is de ambitie van Carlien.