Marjolein L’Ortye

Marjolein-L’OrtyeMarjolein L’Ortye coacht en traint al ruim 25 jaar ondernemers. In die tijd heeft zij al honderden ondernemers geholpen hun doelen te realiseren. “Ondernemendheid betekent voor mij de dingen die je graag doet of goed kunt op je eigen manier vormgeven”. Vanuit die gedachte prikkelt Marjolein mensen om hun visie en wensen te onderzoeken en deze om te zetten in realistische en winstgevende activiteiten.
Ze daagt mensen graag uit om dieper te kijken naar wat hen werkelijk raakt en helpt hen dan naar een hoger plan. De realisatie van persoonlijke en zakelijke doelen gaan zo hand in hand.
Rode draad hierin is dat zij hen coacht in het versterken van een effectieve en persoonlijke wijze van communiceren. Zowel ‘met zichzelf’ als met anderen. Dit met de nodige lichtheid en plezier, zowel binnen trainingen als persoonlijke coachingstrajecten
 
Sinds juni 2013 is zij gecertificeerd in het werken met de Organic ScoreCard©. Dit is een krachtig diagnostisch instrument dat de deelnemer een manier biedt om snel helder te krijgen wat de eigen persoonlijke mogelijkheden en ontwikkellijnen zijn en welke eventuele blokkades en weerstanden een rol spelen.