Ons Ondernemers voor Ondernemers programma

De naam zegt het al: u wordt door een ervaren ondernemerscoach intensief begeleid in uw ondernemerschap. Het programma is modulair van opbouw. Daarmee maken we voor u een traject op maat. Voor een perfecte aansluiting op uw budget, beschikbare tijd, achtergrond  en begeleidingsbehoefte. Het programma is ook zeer geschikt voor ondernemers die al een start hebben gemaakt. We passen dan inhoud, doorlooptijd en tarief aan. Zo krijgt elke cliënt precies het traject dat past.

We beginnen altijd met een ondernemersintake. Om kennis te maken en uw achtergrond en vragen te inventariseren. Het eindresultaat van de ondernemersintake? Een advies op maat aan u en eventueel uw werkgever.

Eventueel kan een ondernemers assessment worden ingezet. Als meer zicht nodig is op uw ondernemerskwaliteiten, de kansen in de markt of de financiële haalbaarheid. Voor als u of uw werkgever een nog beter onderbouwd advies nodig hebben.

In de oriëntatiefase gaat u uw plannen uitwerken, onderbouwen en concretiseren. Daar hoort stevig marktonderzoek bij. En het 'on the job' trainen van uw ondernemersvaardigheden. Het eindresultaat van deze fase is een solide ondernemingsplan, door u zelf ontwikkeld. Dat geeft inzicht, vaardigheden en zelfvertrouwen!

ovocoach-boardIn de uitvoeringsfase gaat u de onderneming opstarten aan de hand van uw praktische en solide ondernemingsplan. Aan de slag dus met financiën, marketing, sales en alle andere praktische zaken die horen bij een start.

Dit in de praktijk beproefde programma leidt volgens onderzoek tot zeer goede resultaten. Ruim 70% van onze trajecten leidt tot een winstgevende onderneming 6 maanden na de start.

Contact

   010 - 413 69 43Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Contact

   010 - 413 69 43Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Onze vestigingen

Wij zijn in heel Nederland actief.
Overzicht van onze vestigingen

1