Start een eigen bedrijf!

Voor jezelf beginnen, hoe zou dat zijn? Heeft u  zich dat wel eens afgevraagd? Of misschien bent u al verder en ziet u het einde van het loondienstverband als een kans om nu als ondernemer te gaan starten. In al die gevallen bent u bij Ondernemers voor Ondernemers aan het juiste adres.

Want hier vindt u deskundig, persoonlijk en praktisch advies.
Van een ervaren ondernemerscoach. Die veel kennis, een groot netwerk en het inlevingsvermogen heeft om te snappen voor welke stappen u nu staat. Met zo'n coach vergroot u uw kansen op een goede start. En op een gezonde ondernemende toekomst.

Voor een goed resultaat is samenwerking met de werkgever soms interessant.
Bijvoorbeeld als sprake is van een reorganisatie. Of als u met de werkgever een traject outplacement naar eigen bedrijf hebt afgesproken. Of als in het sociaal plan is vastgelegd dat medewerkers ondersteuning kunnen krijgen bij hun volgende stap.

5Reintegratie naar eigen bedrijf.
Een eigen bedrijf is soms de beste optie als u te maken heeft met fysieke of andere beperkingen. Weer starten bij een werkgever is dan vaak erg moeilijk. Binnen het eigen bedrijf zijn werkindeling, werktijden en activiteiten vaak wel aan te passen aan uw mogelijkheden en beperkingen. Uw gespecialiseerde Ondernemers voor Ondernemers coach helpt u graag met een aanpak op maat.

Als u meer wilt weten wat onze coaches voor u kunnen betekenen, neem dan contact op of bel
010-41 36 943.

Contact

   06-50 66 24 27Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Contact

   06-50 66 24 27Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Onze vestigingen

Wij zijn in heel Nederland actief.
Overzicht van onze vestigingen

1