Op zoek naar verandering of je onderneming een boost geven?

Samen aan de slag

Veel ondernemingen worden gerund door ondernemers met liefde voor hun vak en de klant, maar vaak zonder een duidelijke strategie. Kans is groot dat ambities hierdoor uitblijven. Herkenbaar?

Heel fijn om onafhankelijk en zelfstandig te zijn. Eén van de grote voordelen van ondernemen als je het ons vraagt. Maar toch, door alles zelf te willen doen, kun je jezelf en je onderneming letterlijk en figuurlijk verstikken.

Zit je in de rol die het beste bij jou past? Onderneem je op basis van jouw sterke ondernemerskwaliteiten? Je bent ooit gestart met een plan, een idee, een droom en met passie. Waar sta je nu? Waar wil jij in de toekomst met je onderneming naar toe en hoe ga je dit doel behalen? Je wil hierover praten met iemand op jouw niveau?

Ondernemers staan er vaak alleen voor? In onze ogen nergens voor nodig. Het is goed om iemand naast je te hebben die je zonder eigenbelang een spiegel voorhoudt. Een luisterend oor, iemand ter ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden en die meedenkt over opties en scenario’s.

Maar dan bij voorkeur iemand met ondernemers- en levenservaring die zelf de pieken en dalen van het ondernemerschap heeft ervaren. Hij of zij moet jouw pijn herkennen en ook zelf gevoeld hebben. Heb je zo iemand in je omgeving?

Met de ervaring in ons coachteam, opgedaan als ondernemers in goede maar ook slechte tijden kunnen wij je zeker ondersteunen.

Als je gaat accepteren dat je dingen niet kan of minder goed bent in bepaalde zaken wordt het ook makkelijker om hulp in te schakelen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je de moed verzamelt om hulp te vragen?
  • Er niet meer alleen voor hoeft te staan?
  • Als je dat masker van “alles gaat hier geweldig” niet meer nodig hebt en dat je de energie die dat gekost heeft kunt stoppen in het ontwikkelen van jouw ondernemerschap?
  • Dat je niet meer blijft zitten met je ambities maar ze ook echt gaat realiseren?

Veel collega-ondernemers zijn je voorgegaan en ervaren weer grip, groei, meer rust en plezier in het ondernemen.

Biedt dit stof tot nadenken?

Leg je uitdaging gewoon eens bij ons neer.