Zo werken wij, vind je het wat?

Zo doen wij dat

Verwacht van ons een mensgerichte en pragmatische aanpak. Onze trajecten zijn altijd maatwerk, want wat ons betreft is elke klantvraag en elke cliënt uniek. Dat zie je terug vanaf het eerste moment dat je met ons in contact komt. Wat gebeurt er precies als je ons benadert?

1. Persoonlijk contact

Ben jij HR manager of leidinggevende en wil je je eigen vraag of die van een collega voorleggen? Of overweeg je een start als ondernemer en kun je hulp gebruiken? Of ben je al ondernemer en zoek je naar je doorbraak? Laat ons jouw vraag weten en we hebben binnen twee werkdagen contact. Beloofd.

Ik wil aan de slag

2. Maatwerk voorstel

Maatwerk voorstel. Blijft het bij dat eerste contact? Geen probleem, wie weet helpt dat je in de goede richting. Kun je onze hulp gebruiken? Dan maken we graag een concreet voorstel voor je. Altijd op maat, aan de hand van jouw doelen en jouw situatie. Dan weet je wat we gaan doen, wat dat oplevert en welke investering daar bij hoort. Goed toch?

3. Ondernemers voor Ondernemers

Elke OvO-coach is zelf ondernemer. Jij mag rekenen op een ervaren coach die zelf minimaal 5 jaar ondernemerservaring heeft. Al die ervaring: ‘the good, the bad and the ugly’ krijg jij tegenover je.

Doorlopende training van en intervisie met onze mensen maken een vast onderdeel uit van het kwaliteitsprogramma. Voor specialistische vragen worden experts uit het netwerk van OvO ingeschakeld. Zij werken altijd samen met je coach.

Ik wil aan de slag

4. Landelijke dekking

Wij zitten overal. In welke hoek van het land je ook aan de slag wil, wij zitten in de buurt. Met ons landelijk dekkende netwerk van ondernemerscoaches vinden we altijd een match met jouw persoon, jouw locatie en jouw vraag.

5. Switch is mogelijk

Niet goed? Switch of geld terug. Vaak lukt het om de perfecte match te vinden tussen jou, jouw vraag en een van onze ondernemerscoaches. En als dat toch een keer niet lukt? Geen probleem, dan regelen we een switch naar een andere ondernemerscoach. Nog niet tevreden? Dan krijg je zonder enige discussie jouw resterende budget retour.

Ik wil aan de slag

Maak kennis met onze coaches

Marco den Hartog

Marco den Hartog

ondernemerscoach

Richard van de Wijngaart coach

Richard van de Wijngaart

financieel specialist en mediator

Jan Jaap van Ingen ondernemerscoach

Jan-Jaap van Ingen

ondernemerscoach

jos hartendorp ondernemerscoach

Jos Hartendorp

ondernemerscoach

Ingrid Berens

Ondernemerscoach