Dit is wie wij zijn.

The good, the bad and the ugly

Onze ervaren ondernemerscoaches dragen al 15 jaar bij aan gelukkige en succesvolle ondernemende professionals. Dat doen we op een eigenwijze en specifieke manier. En vanuit een sterke samenwerking met de landelijke CEREO-organisatie. Zo koppelen we state-of-the-art kennis van HR-dienstverlening aan ruim 15 jaar ondernemerscoaching en advisering.

Wat is dan de bijzondere OvO aanpak? Onze klanten geven aan dat we mensgericht en pragmatisch zijn en dat we continu onze eigen kennis en ervaring inbrengen.

En dat doen we met overtuiging: ‘the good, the bad and the ugly’. Elke klant profiteert dus van onze eigen butsen, builen en succeservaringen. En natuurlijk ook van ons sterke netwerk, dat we in al die jaren met veel inzet en volharding hebben opgebouwd.

Doorlopende training van en intervisie met onze mensen maken een vast onderdeel uit van onze samenwerking.

Bekijk onze werkwijze

HR managers en leidinggevenden

We worden ook heel blij van HR managers of leidinggevenden die een casus van een in eerste instantie nog anonieme collega voorleggen. Omdat die collega graag ondernemer wil worden, maar het nog niet aandurft. Wat er voor nodig zou zijn om wel die stap te zetten. Omdat je het gewoon gunt en graag ziet dat die collega (bij de aankomende reorganisatie) door de voordeur vertrekt als ambassadeur van het bedrijf. Omdat die collega dan zo veel heeft gehad aan de ondersteuning richting ondernemerschap, gefaciliteerd door de werkgever.

Daarbij realiseren we ons dat al deze zaken voor jou waarschijnlijk nieuw, onbekend en misschien ook wel een beetje eng zijn. Wees dan gerust: dat zijn ze niet voor ons. Want, nogmaals, we doen dit al 15 jaar. Met veel plezier en overtuiging. 

Je kunt rekenen op ons luisterend oor, onze eerste indrukken en bevindingen en (als je dat wil) ons maatwerk-aanbod om je te helpen. Smaakt dat naar meer? Aan de slag dan! 

Neem contact met ons op

Leer onze coaches kennen

Jan Jaap van Ingen ondernemerscoach

Jan-Jaap van Ingen

ondernemerscoach

jos hartendorp ondernemerscoach

Jos Hartendorp

ondernemerscoach

Marco den Hartog

Marco den Hartog

ondernemerscoach

Richard van de Wijngaart coach

Richard van de Wijngaart

financieel specialist en mediator

Ingrid Berens

Ondernemerscoach