Speciaal voor de HR-Professional

Gun je vertrekkende collega een mooie doorstart en gun jouw bedrijf een ambassadeur

Heb je een collega die graag wil gaan ondernemen, maar het nog niet durft? Wat zou ervoor nodig zijn om die stap te zetten? Gun je je (vertrekkende) collega een mooie nieuwe start? Gun je jouw bedrijf een ambassadeur? Wij worden heel blij van HR-managers of leidinggevenden die een casus van een (in eerste instantie anonieme) collega voorleggen. Van werkgevers die hun werknemers faciliteren en ondersteuning richting ondernemerschap gunnen. Zodat hij of zijn voor altijd een ambassadeur blijft voor zijn ex-werkgever. Daarbij realiseren we ons dat al deze vragen voor jou wellicht nieuw, onbekend en misschien ook wel een beetje eng zijn.

Maar wees gerust: voor ons zijn ze dat niet. Want we doen dit al 15 jaar met plezier, overtuiging en succes!

We vinden het heel bijzonder en waardevol als je ons die spannende, nieuwe vraag voorlegt. Reken in dat geval op ons luisterend oor, onze eerste indrukken en bevindingen en (als je dat wil) ons maatwerk-aanbod om je te helpen. Smaakt dat naar meer? Aan de slag dan!

Neem contact op

 

Hoe werkt dat dan?

Onze trajecten zijn altijd maatwerk, want elke klantvraag en elke cliënt is uniek. Dat zie je terug vanaf het eerste moment dat je met ons in contact komt. Om een idee te krijgen: deze stappen zetten we altijd:

  • Tijdens het 1e gesprek bespreken we de situatie van de kandidaat en de mogelijkheden
  • Daarna volgt een kennismakings- en intakegesprek met de kandidaat
  • Het opstellen van een plan van aanpak met alle stappen die noodzakelijk zijn
  • Je ontvangt een offerte op basis van het plan van aanpak
  • De individuele begeleiding met een vaste coach gaat van start
  • Vanzelfsprekend volgt er indien gewenst na afronding een eindrapportage voor het dossier

Naast de individuele coaching kunnen er ook aanvullende modules (waaronder marketing, positionering, sales) worden ingezet.

Mocht gaandeweg blijken dat het ondernemerschap toch niet gaat werken, dan kan het resterende budget ingezet worden voor begeleiding naar een loondienstfunctie. Vanuit onze sterke samenwerking met de landelijke CEREO-organisatie, krijgen we werknemers altijd in beweging voor een passende job. Dat is onze succesgarantie!

Neem contact op

Cereo is een landelijk samenwerkingsverband van regionaal/lokaal georiënteerde organisaties die gespecialiseerd zijn in (complexe) arbeidsgerelateerde vraagstukken: van in-, door- en uitstroom tot aan verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Met kennis en kunde in de eigen regio, die zij ook weer met elkaar delen. Middels deze aanpak geven zij werkgevers een landelijke dekking binnen de arbeidsvraagstukken op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement.