Speciaal voor de werkgever

Onze succesgarantie

Goed werkgeverschap is ook het ondersteunen van vertrekkende medewerkers richting een mooie toekomst. Steeds meer medewerkers overwegen het zelfstandig ondernemerschap, omdat dat meer perspectief biedt op betaald werk of omdat het beter aansluit bij kwaliteiten, valkuilen en behoeften. Met het professionele begeleidingstraject van Ondernemers voor Ondernemers wordt tijdens de intake snel duidelijk of het haalbaar is. Of dat de beschikbare tijd en het budget wellicht beter anders ingezet kan worden.

Ons programma is modulair opgebouwd, waardoor het altijd aansluit bij het budget en de doorlooptijden. Op die manier is de kans van slagen van de medewerker groot. En mocht gaandeweg blijken dat het ondernemerschap toch niet gaat werken? Dan kan het resterende budget ingezet worden voor begeleiding naar een loondienstfunctie. Vanuit onze sterke samenwerking met de landelijke CEREO-organisatie, krijgen we werknemers altijd in beweging voor een passende job. Dat is onze succesgarantie!

Neem contact op

 

Cereo is een landelijk samenwerkingsverband van regionaal/lokaal georiƫnteerde organisaties die gespecialiseerd zijn in (complexe) arbeidsgerelateerde vraagstukken: van in-, door- en uitstroom tot aan verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Met kennis en kunde in de eigen regio, die zij ook weer met elkaar delen. Middels deze aanpak geven zij werkgevers een landelijke dekking binnen de arbeidsvraagstukken op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement.