Voor werkgevers

Voor Werrkgevers | OVO

Vanwege een reorganisatie is het soms noodzakelijk om afscheid te nemen van medewerkers. U ondersteunt ze daarbij graag richting een nieuwe toekomst. Steeds meer medewerkers overwegen in die situatie om als zelfstandig ondernemer te starten.

Want een start als ZZP-er, freelancer of ondernemer in een eenmanszaak of BV past soms beter bij de kwaliteiten en valkuilen van uw medewerker. Of biedt meer perspectief op betaald werk. In die gevallen biedt Ondernemers voor Ondernemers een professioneel begeleidingstraject. Daarmee wordt de kans van slagen van uw medewerker aanzienlijk vergroot.  

Het programma is modulair opgebouwd. Dat betekent maatwerk voor uw medewerkers. En aansluiting bij uw budget en doorlooptijden. We starten altijd met een snelle en betaalbare ondernemersintake. Dan wordt snel duidelijk of het ondernemerschap haalbaar is. Of dat tijd en budget beter anders kunnen worden ingezet.

Wat als gaandeweg het traject blijkt dat ondernemerschap voor uw medewerker niet gaat werken? Dan kan in overleg het resterende traject worden gebruikt voor begeleiding  naar een loondienst functie. Dit is de Ondernemers voor Ondernemers succesgarantie.

Contact

   010 - 413 69 43Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Contact

   010 - 413 69 43Heeft u interesse in het programma
van Ondernemers voor Ondernemers?

Onze vestigingen

Wij zijn in heel Nederland actief.
Overzicht van onze vestigingen

1